Året 2019 är slut och jag vill passa på och tacka dig för ditt intresse för mitt arbete. Oavsett om du läser mina ”Dagens motto” (Christoph Treier Ab på Facebook)), om du har lyssnat på en av mina föreläsningar, om du har deltagit på en av mina kurser eller om du hör till dem som jag får träffa på mina arbetshandledningar/coachingar.

Jag gläds oerhört mycket över alla engagerade kunder och klienter. Jag lär mig mycket av all feedback och av alla personliga berättelser som jag får ta del av.
Tack för allt! Tack för att du är en del av mitt nätverk. Tack för ditt engagemang! Tack för förtroendet och för alla uppdrag!

Nu känner jag mig redo för 2020 som väcker massor med förväntningar:
2020 skall JC Institutet (som grundades i fjol tillsammans med Jeanette Szymanski) etableras på allvar på den internationella marknaden.

2020 är ett olympiskt år med OS i Tokyo. Det innebär att mycket tid kommer att avsättas för mentalträning och coaching av mina idrottsadepter.

2020 är det också dags igen för utgivningen av en ny bok eller rättare sagt två nya böcker. Mera om det senare.

Trots att det nya året just har börjat är det redan klart med flera större keynote speaker uppdrag för min del vid internationella kongresser.

Kurser och uppdrag som jag ser speciellt fram emot i Finland är:
Mitt fortsatta samarbete med Åbo Akademi, Aalto universitet och förbundet Hem och Skola (föreläsningar för föräldrar och lärare)
En utbildning till barn- och ungdoms coach.
En workshop för coacher som vill få verktyg och strategier för att utöka sin verksamhet och få många fler uppdrag och kunder.
Mitt projekt "School for Success" som står inför nästa stora utvecklingssteg för att hjälpa elever som har förlorat tron i sig själv och skolan.
Och så förstås allt samarbete med olika företag, organisationer och kommuner inom ledarskap, personalutveckling och välmående.

Hoppas vi träffas under 2020!

OBS: Det går att anmäla sig fram till den 10 jan. för coachingkursen som arrangeras av Åbo Akademi Idrottspsykologisk coaching, 5 sp Tidpunkt: 17-18.1, 7-8.2.2020 vid Öppna Universitet i Vasa.

Eller om du bor i södra Finland: 28-29.2, 20-21.3.2020 vid Helsingfors arbis.