Här kan du titta på ett inslag om SCHOOL FOR SUCCESS i svenska Yle's program "Efter Nio".
Link

Ett nytt läsår börjar i våra skolor med många elever som ser fram emot att träffa sina kompisar igen. Tyvärr finns dock också elever som mår dåligt över att de måste till skolan igen. Det kan ha helt olika orsaker. Vissa saknar att umgås med kompisar, vissa upplever att de inte räcker till för skolan och anser att de presterar för dåligt och igen andra är övertygad om att de är ”förlorare” och föräldrarna måste dagligen tvinga dem eller så vägrar de helt att gå till skolan.
Det blir nu tredje säsongen för projektet ”School for Success” som tar sig an elever som av någon anledning tycker att skolan är jobbig och inget för dem.
Det ideella projektet "School for Success" ger stöd till elever i åk 3-9 som tappat motivationen att fortsätta skolgången.
Jag satte igång projektet hösten 2017. Intresset har ökat hela tiden sen dess.

Idag består School for Success teamet förutom mig av ytterligare 5 coacher som alla arbetar ideellt:

Tobias Björkskog (Jakobstad och omnejd)
Tanja Holmström (Kimito ön och omnejd)
Sara Bondegård (Kristinestad och omnejd)
Jeanette Szymanski (Vörå, Korsholm och Vasa)

Coacherna jobbar främst med att ändra elevens självkänsla och självförtroende. Målet är att eleven blir av med begränsande självbilder och utvecklar en positiv och förväntansfull attityd mot skolan.

Hör av dig om du känner till en elev som skulle ha nytta av hjälp via School for Success. Eftersom alla jobbar utan ersättning kan vi erbjuda det helt gratis.
Skicka email till: treier.coaching@gmail.com eller meddelande via WhatsApp 040 5812978.