En ny omgång av den mycket populära Instruktörskursen startar den 15 augusti 2019. Kursen innehåller fyra moduler fördelat på 12 st kurstillfällen à 2 timmar. De fyra modulerna är:
1. Andningsträning, andningsfysiologi och coaching
2. Andning, personlig utveckling och inlärning
3. Andning vid fysisk aktivitet, hållning, rörelser
4. Andningsrelaterade hälsoproblem
På kursen lär du dig skillnaden mellan bra och mindre bra andningsvanor och erhåller kraftfulla och enkla verktyg för att kunna hjälpa både dig själv och dina klienter till en bättre andning och därmed ökad hälsa, mer energi och harmoni.

Kursen är väldigt populär bland samtalsterapeuter, alternativmedicinska terapeuter, idrottstränare, framgångscoacher, psykologer, massageterapeuter, yogainstruktörer, röstcoacher, sjuksköterskor, fysioterapeuter, läkare och annan sjukvårdpersonal. Även personer med egna hälsoproblem har haft stort utbyte av att gå kursen.

Jag har själv gått kursen och har stor nytta av vad jag har lärt mig under utbildningen i mitt dagliga arbete med idrottare, företagsledare och andra kunder. Jag kan verkligen varmt rekommendera kursen för alla, oavsett vad du arbetar med.

Här några feedback av andra kursdeltagare:

– Lärorik, intressant, lätt att hänga med, mycket hälsofrämjande, underhållande, omskakande och framförallt utvecklande.

– Jag är otroligt glad över att jag fick delta och lära mig så mycket nytt.

– Den bästa kursen NÅGONSIN!

  • Innan denna kurs visste jag inte att det fanns så mycket som jag inte visste om vår andning. Kursen har gett mig så mycket djupare kunskap om andningens funktion och hur den påverkar hela kroppen. För mig har min förbättrade vardagsandning gjort att jag inte längre är trög i magen, sover mycket bättre, inte längre är täppt i näsan när jag vaknar och jag har fått med mig effektiva metoder för att andas mig igenom stressiga perioder.
  • Utbildningen är den bästa distansutbildning jag har gått, en härlig mix av allt – proffsigt och väl utformat underlag, övningarna mellan våra “träffar”, Anders entusiasmerande och inspirerande framförande, dialogen med övriga kursdeltagare, väl fungerande teknikstöd, praktik för tillämpning av mina nya kunskaper vilket alla mynnat ut till det viktigaste – jag har fått med mig nya insikter och färdigheter som hjälper mig att stödja min egen och andras hälsa.

Att börja andas medvetet har också drastiskt förändrat livet hos många idrottsstjärnor! Här ett exempel:

Jag är professionell hockeyspelare i Frölunda i SHL. Det är min 11:e säsong som proffs och innan jag kom till Sverige spelade jag flera år i ryska ligan KHL. I Vinter-OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea, representerade jag Kanada och vi vann en bronsmedalj. Det nu snart fem månader sedan jag träffade Anders Olsson och blev introducerad till hans koncept Medveten Andning och började läsa hans bok med samma namn. Sedan dess har jag tejpat min mun varje natt och jag har också använt Relaxatorn till och från. Jag har blivit väldigt medveten om min andning och andas numera genom näsan allt oftare under dagen.

Att börja andas medvetet har drastiskt förändrat mitt liv! Jag är mindre stressad på dagarna. Jag återhämtar mig snabbare från den påfrestning som det innebär att vara hockeyproffs såväl som från olika saker som sker i mitt dagliga liv. Att tejpa munnen på natten har hjälpt mig till en konsekvent och bättre sömnkvalité. Mina bihåleproblem, som jag har kämpat med hela livet, är nu ett minne blott. Det tog mig ungefär en vecka att bli vän med tejpen, eftersom jag var van att sova med öppen mun. Jag använder nu min näsa på det sätt som det är tänkt och jag kan inte må bättre än så här.

– Chay Genoway, 31 år, Göteborg, hockeyproffs Frölunda

Här kan du läsa ännu mer om kursen och anmäla dig.